Štěrboholská spojka – PHS Dolní Počernice

Účelem stavby je zajistit ochranu prostoru v oblasti Dolních Počernic a Štěrbohol před hlukem ze Štěrboholské spojky.

Termín výstavby: 2016/12 - 2017/10
Objem prací: 75 378 216 Kč bez DPH

V rámci realizace projektu bude provedena rekonstrukce stávající protihlukové stěny na Štěrboholské spojce v úseku mezi mostem na ul. U Konečné směrem do centra přes ulice Národních hrdinů, Nedokončená až po stávající čerpací stanici značky Agip. Zároveň bude provedena dostavba chybějící části protihlukové stěny v prostoru mezi stávající PHS a mostem přes Štěrboholskou spojku (ul. U Konečné).

Protihluková stěna je navržena z hliníkových panelů, spodní část je z prefabrikovaných železobetonových soklových panelů.

Celková délka stěny je 3,2 km, výška 3,5 m.

COLAS Novinky

17. 5.

Den otevřených dveří v Bašnicích

Dne 28.4.2018 proběhl v provozovně Bašnice Den otevřených dveří.

26. 4.

Maraton ve Vídni za účasti sportovců z COLAS CZ

V neděli 22.4.2018 se ve Vídni konal maraton, kterého se účastnili i 4 borci z naší společnosti.

13. 4.

Druhé společné setkání zaměstnanců skupiny COLAS v ČR

Druhé společné setkání zaměstnanců skupiny COLAS v České republice se konalo 20. a 21. března 2018 ve Špindlerově Mlýně v Hotelu Harmony.

15. 2.

COLAS CZ podporuje EBEC

Rozhodli jsme se podpořit technické vzdělání studentů stavební fakulty VUT Brno a přihlásili se jako garant soutěže EBEC, kde studenti předvedou své znalosti v praxi.

© 2018 COLAS CZ, a.s. Všechna práva vyhrazena